VÄLJ RÄTT POOLTAK

Med pooltak blir den gråaste dag också en baddag. Du öppnar skjutluckan över trappan och stiger ner i poolen. Du myser i en varm pool medan det spöregnar utanför!

Bättre ekonomi & längre säsong

Ett pooltak försett med 10 mm transparent kanalplast höjer graderna i poolen med ca 6-8 grader under en normal svensk badsäsong. Detta bidrar till att man kan börja bada ungefär en månad tidigare och en månad längre på varje säsong.

Renare vatten och ingen extra vintertäckning

Förutom att du med hjälp av pooltaket får ett renare och varmare poolvatten slipper du även köpa en separat vintertäckning. Detta oavsett om du bor i Skåne eller i norra Norrland. Pooltaken från Alpin är vinterklassade, vilket innebär att de klarar snötyngder på 100 kg/m2. Taken går även att få i 200 kg-klassning, vilket innebär att taket klarar extrema snöförhållanden.

Pooltak skyddar mot regnvatten och nedsmutsning. Minskar risken för att PH-värdet påverkas. Dock brukar klorförbrukningen stiga en aning, då värmen i vattnet går upp.

våra pooltak

Förenklar vinterstängning

På grund av att vattnet inte fryser om det är under tak, med en liten grad av cirkulation, kan du lätt komma igång med poolen igen på våren. Solen börjar då direkt värma vattnet och processen fram till badfärdig pool går snabbare eftersom man inte behöver vänta på att isen i poolen ska smälta. Du kan alltså gå igång med badsäsongen mycket tidigare.

Välj inbrottssäkert

Pooltaken levereras med klickfäste som låser fast pooltaken i rätt position över poolen när det förs på poolen. Dessa kan man få utbytta till nyckelförsedda lås innan eller efter man köpt taket, så att poolen blir helt inbrottssäker.

Vilka mått du vill

Alpin pooltak kan beställas i vilka mått man vill. Du kan få ett pooltak som är 3,25 m brett eller 6,85 m brett. Även längden är flexibel.

Höjden på våra pooltak är lite olika beroende på vilken modell man önskar. Ofta talas om att man vill ha taket så lågt som möjligt. Kunderna vill inte  att det ska se ut som ”ett växthus” i trädgården. Vi kan erbjuda tak som blir från 38 cm höga och uppåt. Normalt ligger ett standardtak någonstans mellan 80-99 cm vid högsta sektionen.

Swimspa av högsta kvalitet.

Aquavia är den största tillverkaren av swimspa och spabad i Europa. Med 30 års erfarenhet produceras tusentals spabad varje år, för världens mest utmanande marknader.

Premiumkvalitet, banbrytande design och användarfokuserad innovation är det som skiljer Aquavias exklusiva swimspa och spabad från mängden.

MODELLPROGRAM

När det kommer till kvalitet, prestanda och designexcellens, utan tvekan de bästa och mest sofistikerade swimspa på den europeiska marknaden.

Kontakta oss

Teknik och tillverkning

Egenskaper som skiljer Aquavia från de andra. En innovativ tillverkare av swimspa, alltid ledande inom utveckling och tillverkning.

Miljö och energi

Aquavia spabad har många lösningar som sparar kostnader för ditt spabad. Dessutom gynnar det miljön på vår planet.

Vattenkvalitet

Vatten av oklanderlig kvalitet i spabadet är direkt kopplat till vårt och Aquavias engagemang för hälsa.

Design

Från ytbehandlingar till ljusdesign. Allt det som erbjuder extraordinärt mervärde placerar oss i framkant av spabadsdesign.

Välmående

Spabad från Aquavia är framtagna med välbefinnande i fokus. I varje detalj. Med högsta kvalitet.

 

FÖRE KÖP

Pooltak och poolskydd – att tänka på innan köp.

LÄS MER