Förvandlar ditt spabad till ett avkopplande chromoterapi-center

Color Sense förvandlar badtunnan till ett chromotherapy-center, som erbjuder wellnessterapi baserat på de positiva effekterna av färg på människors hälsa och livskvalitet. Som ett resultat av detta har Aquavia Spa utrustat några av sina spabads-modeller med ett belysningssystem som använder flera LED-strålkastare för att projicera den valda färgen eller en sekvens av lampor med en rad olika växelfärger. Syftet är att skapa en koppling mellan färg, ditt sinne och din kropp..

Ett ökande antal experter hävdar att färg och visuell stimulering genom färgfrekvenser kan förbättra människors hälsa och även förebygga sjukdomar, Dessutom ge känslomässiga fördelar såsom stressreducering och stimulering av kreativitet.. Våra spabad med Color Sense har LED-strålkastare runt kanten av kontrollerna på olika platser under vattnet.

Förvandlar ditt spabad till ett avkopplande chromoterapi-center

Color Sense förvandlar badtunnan till ett chromotherapy-center, som erbjuder wellnessterapi baserat på de positiva effekterna av färg på människors hälsa och livskvalitet. Som ett resultat av detta har Aquavia Spa utrustat några av sina sparads-modeller med ett belysningssystem som använder flera LED-strålkastare för att projicera den valda färgen eller en sekvens av lampor med en rad olika växelfärger (direkt växling eller färgövergångar). Syftet är att skapa en koppling mellan färg, ditt sinne och din kropp.. Ett ökande antal experter hävdar att färg och visuell stimulering genom färgfrekvenser kan förbättra människors hälsa och även förebygga sjukdomar, Dessutom ge känslomässiga fördelar såsom stressreducering och stimulering av kreativitet.. Våra spabad med Color Sense har LED-strålkastare runt kanten av kontrollerna på olika platser under vattnet.