Spabads-kabinett utan synliga skruvar.

Woodermax är ett stilrent och exklusivt kabinett från Aquavia Spa. Ett bandfästsystem som helt eliminerar skruvar och ger det ett unikt utseende. Finishen på Woodermax-skåpet ger det ett stort mervärde. Det designades av Aquavias ingenjörer för att göra det mycket enkelt och praktiskt för en person att montera och ta bort varje sida. Enklare skötsel och underhåll. Kabinettet består av högtryckslaminat (HPL) panel, vilket säkerställer dess långa livslängd och höga motståndskraft mot alla väderförhållanden. Resultatet: ett oklanderligt utseende, otrolig kvalitet och oslagbar funktionalitet.

Innovativ design. Kreativ ingenjörskonst.

Barcelonas kosmopolitiska karaktär och kreativa tradition har gjort staden till en av världens ledande trendsättare och ett nav för innovation i Europa. Aquavia Spa har genomsyrats av denna anda och skapat sin egen stil tilsammans med sina kreativa ingenjörer och innovativa designers. Tack vare denna kreativa vision, strävar vi efter att göra våra spabad unika, med egen karaktär och exklusiv design.

Under designprocessen hämtar Aquavia Spa inspiration från studier om estetiska trender, samt från den kontinuerliga forskningen kring material, strukturella element och tekniska och tekniska mekanismer. Stort fokus ligger på användarupplevelsen (UX). Sammantaget en produkt som är attraktiv, modern och exklusiv, vilket sortiment den än tillhör. Med stort fokus på kvalitet, energieffektivitet och miljömässig hållbarhet.