Ett hav av bubblor som omger benen.

Relax Impact System är det perfekta tillbehöret för en omfattande massage-upplevelse som Aquavia Spa spabad är utformade för. Den består av en extra värmepump och luft kanaliseras genom munstycken som ligger under användarens ben.

Den fristående luftpumpen drar luften från atmosfären och använder motstånd för att värma upp den tills den når vattnets temperatur. Med Relax Impact System kan du njuta av en avkopplande massage i spabadet. När luften träffar vattnet under benen blir det ett hav av bubblor som omger kroppen och ger en otroligt avslappnande känsla.

Ett hav av bubblor som omger benen och skinkorna.

Relax Impact System är det perfekta tillbehöret för en omfattande massage-upplevelse som Aquavia Spa spabad är utformade för. Den består av en extra värmepump, luft kanaliseras genom munstycken som ligger under användarens ben och skinkor.

Den fristående luftpumpen drar luften från atmosfären och använder motstånd för att värma upp den tills den når vattnets temperatur. Med Relax Impact System kan du njuta av en avkopplande massage i spabadet. När luften träffar vattnet under benet och skinkan blir det ett hav av bubblor som omger kroppen och ger en otroligt avslappnande känsla.