Hotellrum med mervärde

Att göra skillnad i hotellbranschen innebär att få de små detaljerna på plats. Gör skillnad som märks genom att gå ett steg längre.

Det är här Hotel Spa kommer in. Det skapades av Aquavia Spa för att ge ett högt mervärde till rum på hotell när man vill göra skillnad som märks. Hotel Spa-modellen är ett hydromassagebadkar med enastående egenskaper och en modern design. Dessutom utrustad med högt teknik-mervärde.

20 hydromassagestrålar i en krets med fyra olika positioner. Hotel Spa är ett bekvämt, rymligt och tyst spabad. Hotel Spa har utformats som ett verktyg för att hjälpa hotell att förbättra kvaliteten på sin service och för att eliminera säsongsvariationer.

Högpresterande. Alltid tillgängligt

Hotel Spa överbryggar den minimala tid som finns mellan hotellgästerna i era rum.

Automatiskt påfyllningssystem ser till att vattnet byts ut helt på endast 45 minuter. Det är möjligt tack vare ett vattenfall som snabbar på fyllningen  av nytt vatten och en innovativ dräneringsventil, samt en sensor som hela tiden håller vattnet på exakt rätt nivå. Automatiskt dräneringssystem, som tömmer vattnet på 30 minuter, ger omedelbar tillgänglighet för underhåll och rengöring.

Kort sagt, Aquavia Hotel Spa är en fantastisk investering i era gästers uppskattning och välmående.

Fantastisk badlyx för era gäster.
Både ute och inne

Förutom Silent Pump, ultratyst filtrering, har Hotel Spa färgterapi – Color Sense. 2 justerbara LED-lampor som kan ställs in med färger.

Ultraviolet Treatment för desinfektion med ultraviolett ljus, vilket gör att mängden vattenbehandlingsprodukter som används kan minskas med upp till 80 %.

Som standard ett isolerande energisparskydd, exklusivt för Aquavia Spa, med möjlighet att lägga till EcoSpa. EcoSpa garanterar 69 % energibesparing även vid temperaturer på -15ºC. Denna lösning kan utökas med Isolated Nordic System, ett komplett isoleringssystem som är lämpligt för utomhusinstallationer.

Hotel Spa installeras med Woodermax-skåpet (skruvlöst, i fyra olika utföranden) eller en insättningsbar ram.

Leveras och installation enkelt och smidigt genom att badets storlek gör att det passerar genom dörrar och hissar inne i byggnaden. 

Passar alla – överallt

Oasis 40 är en mycket praktisk och gångbar modell av lagom storlek (2,5 meter i diameter), med plats för 6 personer. Storleken, dess fantastiska prestanda, exceptionella design och variation av färger i mosaikfinish gör den lämplig för många utrymmen och miljöer, både kommersiella och i exklusiva bostäder.

Styrka och professionell prestanda

Aquavia Spas professionella modeller är designade för intensiv återkommande användning, med hög tillförlitlighet och en garanti som ingen annan på marknaden. Oasis korrosionsskyddade och icke-deformerande metallram har 15 års garanti, även om vi inte har upptäckt några problem utöver den tidsramen. Dessutom är dess externa pump-, värme- och filtreringsutrustning helt tillförlitlig. Det är enkelt att skapa nöjda kunder med denna kvalitet.

Oasis 40 är ett utmärkt val som alltid är redo att ta emot gäster. Med kristallklart och rent vatten (med möjlighet att lägga till en ozonator). Oasis  tillför ett enormt värde till din anläggning, verksamhet eller rum.

Externt och smidigt

Oasis har bräddavlopp med möjlighet att lägga till en avrinningstank på upp till 2000 liter för att hålla vattennivån konstant oberoende av antal personer i badet.

Alla Spabad i Aquavia´s professionella och kommersiella sortiment, har sin tekniska utrustning installerad externt. Tillsammans med kontrollskåp för att reglera alla funktioner. Detta inkluderar en hydroterapipump, en luftinsprutningspump som värmer luften till vattnets temperatur, en kraftfull varmvattenberedare och en filtreringspump med sandfilter. Dessutom rekommenderar Aquavia Spa en ozonator för att förbättra vattenrening i situationer med intensiv användning. Överväg att lägga till ett isotermiskt isolerande lock för att hålla vattentemperaturen när badet inte är i drift.

Specifikationer

Artikelnummer:
Dimensioner: 
203x150x72 cm
Platser: 4
Vattenvolym: 520 ltr
Vikt: (tom/full): 257 kg / 777 kg
Massagemunstycken: 20 st.
Nackkuddar: 2
Colour Sense: Standard
Galvaniserad metallram: Ja
Rostfria Jets/Munstycken: Standard
Översvämningsskydd: Ja
Färger interiör: White
Färger exteriör: Graphite, Thunder, Walnut, Butterfly

    

Hör av dig!

Vi finns här. Nyfikna och tillgängliga för en förutsättningslös diskussion rörande ert projekt.

Låt oss skapa något fantastiskt tillsammans!

Hör av dig!

Vi finns här. Nyfikna och tillgängliga för en förutsättningslös diskussion rörande ert projekt.

Låt oss skapa något fantastiskt tillsammans!