Aquabike

En motionscykel som gör att du kan köra vattencykling i ditt Swimspa. Bra resultat när det gäller toning och, framför allt, stora hälsofördelar. Med detta tillbehör kan du köra ett brett utbud av övningar, från att bara trampa mot vattenmotståndet till träning av ben, bål och säte. Undervattensträning skyddar musklerna och lederna genom att minska påverkan, vilket gör det lättare att undvika skador. Det hjälper cirkulation och dränering tack vare vattnets påverkan.

Undervattenscykling är utmärkt i rehabträning och används av många proffsidrottare vid skaderehabilitering.

Innovativ design. Kreativ ingenjörskonst.

Barcelonas kosmopolitiska karaktär och kreativa tradition har gjort staden till en av världens ledande trendsättare och ett nav för innovation i Europa. Aquavia Spa har genomsyrats av denna anda och skapat sin egen stil tilsammans med sina kreativa ingenjörer och innovativa designers. Tack vare denna kreativa vision, strävar vi efter att göra våra spabad unika, med egen karaktär och exklusiv design.

Under designprocessen hämtar Aquavia Spa inspiration från studier om estetiska trender, samt från den kontinuerliga forskningen kring material, strukturella element och tekniska och tekniska mekanismer. Stort fokus ligger på användarupplevelsen (UX). Sammantaget en produkt som är attraktiv, modern och exklusiv, vilket sortiment den än tillhör. Med stort fokus på kvalitet, energieffektivitet och miljömässig hållbarhet.