FUSION SPA 231

design by Sadler

FUSION SPA 231
design by Sadler

230 x 150 x 67 cm
2 platser

 • Hydromassage 18 jets
 • Automatisk vattenpåfyllning
 • Automatisk vattentömning
 • Ozonrening
 • Rening med sandfilter
 • Värmare 3 kW
 • Sensor vattennivå
 • Chromo therapy med färg-LED 
 • Förberedelse för anslutning till extern värmeväxlare
 • Hydraulisk lift för inbyggt spa
 • Externt reningssystem med behållare
 • Isolerande termolock

VIT AKRYL

SVART AKRYL

MÖRKT TRÄ – KOMPOSIT

LJUST TRÄ – KOMPOSIT

VIT GLASFIBER

Den elliptiska formen är det sanna kännetecknet för Fusion Spa 231, designad av Marc Sadler. Badet gör ditt utrymme helt unikt, oavsett om det är inomhus eller utomhus. Med sin enkla och minimalistiska design utstrålar den elegans, vilket återspeglar tanken om en raffinerad italiensk livsstil. Ett spa redo att ge dig den ultimata avkopplingsupplevelsen, oavsett om du är ensam eller med sällskap. 

Ghost

Fusion Spa ger  dig den innovativa Ghost-teknologin (ett exklusivt Treesse-patent) designat av Marc Sadler. Detta revolutionerande system skapar osynlig hydromassage och döljer på ett genialiskt sätt alla tekniska delar i en diskret inre perimeteröppning. Detta förbättrar inte bara den rena designen utan förstärker också komforten med hydromassage genom mild luftinfusion. Vi lägger också till fängslande färgterapieffekter: flerfärgad LED-belysning målar vattnet och höjer avkopplingen.

TILLBEHÖR

STEP BOX

BIG BANG

TRAPPA ”THRONE”

LYFT FÖR INBYGGT SPA

TILLBEHÖR

STEP BOX

BIG BANG

TRAPPA ”THRONE”

LYFT FÖR INBYGGT SPA

MARC SADLER

Marc Sadler är fransman, född i Österrike. Han har bott och praktiserat professionellt i Frankrike, USA, Asien och Italien. En av de första utexaminerade i ”industriell estetik” vid ENSAD i Paris – en pionjär inom experiment med material och kontamineringen mellan olika teknologier. Detta har blivit utmärkande aspekter för hans verksamhet. I början av 1970-talet utvecklade han den första pjäxan i helt återvinningsbart termoplastmaterial. Senare kommersiellt framtagen av det italienska företaget Caber. Idag är han tack vare sin eklekticism konsult åt företag inom de mest varierande industrisektorer. 4 gånger vinnare av Compasso d’Oro, samt 4 hedersomnämnanden från ADI Industrial Design Association. Dessutom har han fått många andra viktiga internationella utmärkelser genom åren.

Om oss

Du har dina förväntningar på drömbadet. En plats för egen njutning, samtidigt som det är platsen du visar upp för dina gäster. Den där detaljen alla kommer ihåg, detaljen som andades kvalitet och välkomnande livslust.

Hos oss hittar du allt du behöver, alltid med högklassig service. Genom att vi arbetar med starka varumärken med kontinuerlig produktutveckling kan du känna dig trygg med att vi har koll på och kan erbjuda den senaste tekniken.

Vi hjälper inte bara dig mot ett ökat välbefinnande genom mer badlyx, vardagsflykt, socialt umgänge och bättre hälsa. För varje nöjd kund bidrar vi också till en mer avslappnad och hälsosam värld.