Logo San Juan Pooler från 38 grader

 

GLASFIBERPOOLER SOM ALDRIG BEHÖVER RENOVERAS

25 års garanti talar sitt tydliga språk – San Juans amerikanska glasfiberpooler håller absolut premiumkvalitet. Glasfiberpooler från San Juan är 17 gånger starkare än betong och är ändå så flexibla att de tål markrörelser och de stora temperaturförändringar som det nordiska klimatet innebär.

Vi har ett helt unikt utbud av pooler i olika former och färger. När du har gjort din beställning från oss löser vi helheten, som i sin tur gör att du slipper bekymret med en pool som levereras i många olika faser och delar. Om ni vill erbjuder vi totalentreprenad för er installation. Då sköter vi till exempel trädgårdsplanering, grävning/markarbeten och installation av er nya pool.

 

Med andra ord, du kan bara slappna av. Vi löser det!

Logo San Juan Pooler från 38 grader

 

GLASFIBERPOOLER SOM ALDRIG BEHÖVER RENOVERAS

25 års garanti talar sitt tydliga språk – San Juans amerikanska glasfiberpooler håller absolut premiumkvalitet. Glasfiberpooler från San Juan är 17 gånger starkare än betong och är samtidigt så flexibla att de tål markrörelser och de stora temperaturförändringar som det nordiska klimatet innebär.

Vi har ett helt unikt utbud av pooler i olika former och färger. När du har gjort din beställning från oss löser vi helheten. Du slipper bekymret med en pool som levereras i många olika faser och delar. Vi erbjuder totalentreprenad för er installation där vi sköter trädgårdsplanering, grävning/markarbeten och installation av er nya pool.

 

Med andra ord: Du kan bara slappna av. Vi löser det.