Njut av ditt spabad med sinnesro.

Ultraviolett behandling tar bort lukten av klor och reducerar risken för ögonirritation i Spabadet.

Ett desinfektionssystem baserat på UV-teknik använder ultraviolett ljus för att förstöra de bakterier som finns i vattnet.

Ultraviolett ljus (UV) är den säkraste desinfektionsmetoden både för människors hälsa och för miljön. Ultraviolett frekvens bryter ner och ökar klorets effekter. Det gör att du kan minska mängden klor som används med upp till 80 %. Användningen av kemikalier för att bekämpa alger minskar drastiskt.

Ultraviolet Treatment reducerar behovet av kemikalier, minskar underhållet och förlänger spabadets livslängd. Vattnet i badet är alltid kristallklart, fräscht och hälsosamt.

Njut av ditt spabad med sinnesro.

Blue Connect analyserar vattnets kvalitet och visar de kemikalier som behövs för underhållet av ditt spabad. Luta dig tillbaka och koppla av. Tack vare Blue Connect finns ditt spabad online och till hands Övervaka var du än är med den anslutna vattenanalysatorn och den kostnadsfria Blue Connect-appen. Utrustad med en innovativ allt-i-ett-sensor mäter Blue Connect huvudparametrarna för spabadet:

– Vattentemperaturen
– pH
– nivå desinfektionsmedel (ORP)
– nivån av salter i vattnet (ledningsförmåga).

Beroende på parametrarna för ditt spabad och vattnets tillstånd rekommenderar applikationen de kemikalier som behövs för optimalt underhåll.

Håll kontakten med Sigfox

Sigfox är ett nätverk dedikerat till anslutna objekt (IoT) och finns i mer än 30 länder. Den fungerar med ett nätverk av antenner tillgängligt över hela världen och kräver ingen Wi-Fi-anslutning, prenumeration eller konfiguration.

• Sigfox: Blue Connect skickar kontinuerligt data till molnet via Sigfox
• Bluetooth: Du kan vidta omedelbara Bluetooth-åtgärder.
• Wi-Fi: Du kan använda Blue Connect med ditt Wi-Fi-nätverk via Wi-Fi Blue Extender-repeatern.

En hållbar produkt, säker för din hälsa och miljön

Blue Connect hjälper till att hålla ditt vatten rent och hälsosamt under alla omständigheter. Undvik slöseri och otillräckliga doser av kemikalier tack vare en praktisk guide anpassad efter behoven hos ditt spabad. Blue Connect och dess sond har en garanti på två år. Produktunderhållet är enkelt och kostnadseffektivt. Det rekommenderas att byta ut sonden och batteriet vartannat år. Du kan byta ut dem själv på bara några minuter. Blue Connect fungerar i alla typer av pooler och spa (klor, brom och salt).